Per fer les trufes es necessita: 5 tauletes de xocolata negre, xocolata en pols, mantega, birutes de xocolata, ous i licor.
Primer per començar vam tallar la mantega i la vam posar en una safata, després vam ratllar la xocolata posant-la en un bol, alguns la ratllaven amb el gabinet i els altres amb el ratllador.
Quan vam acabar la vam posar en el microones, i cada minut movíem la xocolata. Després vam obrir els ous i vam treure la clara i la vam deixar en una safata, i vam barrejar la xocolata amb els ous, la mantega i després li vam posar el licor i la vam acabar posant a la nevera amb la safata, després vam sortir al pati.
Quan vam entrar la xocolata ja estava congelada vam fer boles i li vam posar les birutes i el cacau en pols, i les vam tornat a congelar i ens en vam anar.
Va ser un bon dia!!!!
Axel
No hay comentarios:
Publicar un comentario