martes, 5 de abril de 2011

LA UEC


La setmana passada a la UEC va ser molt moguda ja que en Xavi Saguer ens va estar portant a tots, menys a en Redu, a presentar-nos a l’empresa on farem les pràctiques. Fa tres setmanes en Jordi i l’Ahmed van començar les pràctiques de l’empresa, en Jordi a la brigada de pintura i l’Ahmed al casal d’avis, l’Axel va començar la setmana passada al tennis com a ajudant de cuina i jo començo demà a la lampisteria Llevantí.
A classe, el dijous 31 de Març vam estar fent uns dibuixos per després calcar-los a una samarreta i pintar-les amb colors per pintar roba, perquè quan les rentem no se’n vagi el color. Alguns companys ja l’havien acabat la setmana passada.
Ahir en Redu, l’Axel i jo les vam començar perquè el dia que es van a començar a fer no érem classe. La majoria estan casi pintades del tot, però encara falta algun detall per acabar.
Ahir a la tarda vam començar a mirar una pel•lícula que es diu “Precius” i que avui a la tarda l’hem d’acabar de veure i després fer un resum o algun treball, com sempre.

Emaa!! 5/4/11

No hay comentarios:

Publicar un comentario