martes, 26 de abril de 2011

LA UEC


LA UEC

Aquesta setmana a la UEC hem fet vacances ja que era Setmana Santa. La setmana passada vam fer camisetes, i el procés per fer-les va ser el següent: vam triar una foto per Internet i les professores les van imprimir el dia següent. Quan ja teníem el dibuix que vam triar, ho vam calcar a la camiseta amb llapis, després ho vam resseguir amb permanent i després les vam pintar .Al final qui volia, podia pintar alguna cosa darrera.
L'últim dia de classe, vam mirar varies pel·lícules. La primera es deia ''Saw 7'', però no ens va agradar i vam veure un altra que es deia ''The ring'' però tampoc ens va agradar. Al final vam veure una que es deia ''Borat''. La pel·lícula anava d'un home que va viatjar a Amèrica per fer un reportatge de com viuen als Estats Units i ensenyar-ho al seu país perquè visquin igual.
Per Setmana Santa, les profes ens van posar molts deures, i avui ho havíem d'entregar tot, però ningú ho ha portat complert. Avui a classe hi ha hagut gent que ho ha pogut acabar, però hi ha gent com jo, que no ho hem acabat perquè no ho hem fet a casa i teníem molta feina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario